„Hullacsarnok ez, ahol se meghalni, se föltámadni nem tudnak a hullák”
(Ady: Nagy lopások bűne)

A brigád, amely imád:

2012. június 20., szerda

Rám miért nem mondják, hogy CSINI VAGY?

Összeszámolta-e már valaki, hogy naponta hányszor íródik le a közösségi portálokra fellökött képek alá, hogy SZÉP VAGY, SZÉPEK, ARANYOSAK VAGYTOK??? Nem??? Pedig nagyon egyszerű: csak meg kell szorozni a feliratkozottak vagy tagok számát 165-tel/tizedmásodperc!! Kb. /"

Nos, én bármit is töltök fel, egyetlen ilyen megjegyzést sem kapok. .-( Talán emiatt nincs étvágyam. <> Az embert kell, hogy szeressék ahhoz, hogy le tudjon nyelni reggelente legalább négy szelet paradicsomot."/

Ma például kiraktam a face-oldalamra egy szupi kis fotót, reggel fél hétkor! Még azt is aláírtam, hogy saját készítésű kép, mert abban reménykedtem, hogy így hatásosabb lesz. Egy fa ----, mostanáig nem értékelte senki. s/ Pedig a kedvenc zöld ruhám van rajtam (amit a 10. szülinapomra kaptam a kereszpap'mt=l keresztpapámtól, és kizárólag erre az alkalomra kotortam elő a szekrényből** {sajnos néhány flitter lehullott róla}), és még a tükörben is látszom, vagyis kétszer ugyanazon a fotón, mivel a fürdőszobában kaptam le magamat a 4568-es Nyókiámmal*** (amint a tükörben tükröződöm).
Jaja, azt hiszem, épp az a baj, hogy túlságosan művésziesre sikeredett a felvétel. xp A barátaim ugyanis inkább a plázzás képeket lájkolják, ahol a fényhatások miatt mindenkinek ötször hosszabbnak tűnik a lába, mint amilyen valójában. Ezen a képen sajnos rövidnek és vastagnak néznek ki a combjaim, mert csak felülnézetből tudtam magamat lekapni. :-o((( De pont emiatt a szerkóm is sokkal rövidebbnek fest... :))) :P XD ***

Niky is látta már rajtam ezt a cuccot, be is jött neki, azt mondta, hogy nagyon dögös vagyok benne, főként a melleim ;) ;) ;). Ő az egyetlen, aki tegnap empátiából megcsörgetett azzal, hogy menjek el vele shoppingolni, utána meghív egy mentás koktélra. Azt is hozzátette, hogy kibaxotul szexis a hangom. Inkább léptem volna le vele... :((

Ha van esetleg erről a témáról más elképzelésetek, mármint arról, hogy miért nem tartanak szépnek, csininek vagy cukinak a netes haverjaim, plíz, írjátok meg, mert nagyon el vagyok kenődve.

7 megjegyzés:

névtelen írta...

Csini vagy.

Hunfalvy Délibáb:* írta...

Jaj, de édi vagy. Köszönöm! Úgy kimennék a városba sétálni egyet. De a barátnőm nem veszi fel a telefont. Pedig olyan kellemes most odakint.

motymoty írta...

Nem megfelelő barikat választottál magadnak, hiába vagy csini, ezzel így nem sokra mész. :)

Hunfalvy Délibáb:* írta...

Nem.
Még a portást sem, ő is csak nevetne rajtam, ha kinyitnám a számat egy mosolyra. Tudod, az, aki vigyáz arra a szép fővárosi iskolára.
Pedig ma úgy mennék strandolni.

anyus írta...

Motyinak nincs igaza, nagyon okos barátnőid vannak, tudják h ilyen melegben nem jó strandra menni mert izzad az ember lába.

Hunfalvy Délibáb:* írta...

Este akartam kimenni, amikor már nem izzad.

anyus írta...

Elsőrangú idea!