„Hullacsarnok ez, ahol se meghalni, se föltámadni nem tudnak a hullák”
(Ady: Nagy lopások bűne)

A brigád, amely imád:

2012. március 14., szerda

Bringás gyalogtúra március 15-én! A részvételi lehetőség ingyenes!


Tájékoztatjuk kedves olvasóinkat, hogy holnap, 2012. március 15-én gyalogtúrát szervezünk a 48-as, 49-es emlékműhöz! Kérünk minden érdeklődőt, hozzon magával biciklit, mert a kijelölt útvonalat bringával tesszük majd meg! Aki nem bírja a sebességet, az követhet bennünket gyalog is, de csak egy darabon, hisz az alapszabályzatunk kimondja: március 15-én ezt az útvonalat kizárólag kerékpáron tehetjük meg!

Felhívjuk ugyanakkor arra is a tisztelt figyelmüket, hogy az időjárás változékony lehet, így hozzanak magukkal esőköpenyt is! Az ernyőt biztonsági okokból nem ajánljuk! Mivel útközben nem lesz hol megállni, az étkeztetésükről nem tudunk gondoskodni! 
A reggeli, déli és esti gyomorbántalmakért nem vállalunk felelősséget! 

Intve óvjuk Önöket attól is, hogy vagyontárgyaikat (pénztárcát, órát, mobiltelefont, ékszereket, kulcsokat) ne a zsebükbe tegyék, mert onnan könnyen kieshetnek, nyomós ok nélkül vissza pedig nem fordulunk, azaz utunkat nem szakítjuk meg, és lemorzsolódni sem szabad a csoportról!

Kérjük, részvételi szándékukat időben jelezzék, mert a helyek száma korlátozott! Elégtelen számú jelentkező esetén a szervezők fenntartják magunknak a változtatás jogát! A szervezők afelől is biztosítják Önöket, hogy amennyiben nem leszünk elegen, a túra elmarad!

Ha felkeltettük érdeklődésüket, 4.25-kor a városi erdő mellett, a benzinkútnál találkozunk! Az esetleges rendőri túlkapásokra való tekintettel személyi igazolványaikat ne felejtsék otthon!

Megértésüket köszönjük!
Mindenkit szívesen várunk!

A szerv.

Nincsenek megjegyzések: