„Hullacsarnok ez, ahol se meghalni, se föltámadni nem tudnak a hullák”
(Ady: Nagy lopások bűne)

A brigád, amely imád:

2013. december 12., csütörtök

Nagyon nagy emberek. Évzáró villáminterjú HAB-bal


Riporter: Tisztelt H. Avasi Boglárka! Ön az idei év egyik felfedezettje és kitüntetettje lett. Először is: fogadja őszinte gratulációinkat. Hogyan érzi magát ebben az új szerepben?

HAB: Köszönöm szépen, remekül! Rendkívül megtisztelő a 20 millió forinttal járó kitüntetés, nagyon hálás vagyok érte. Köszönöm mindenkinek! Köszönöm, hogy megbíztak bennem. Köszönöm a munkatársaimnak, a családomnak, nem utolsó sorban a férjemnek, hogy mindenben támogatott. Az előző évi díjakat is köszönöm.

Riporter: Remélem, nem sértem meg azzal, ha a hiteles tájékoztatás érdekében megkérem, ossza meg velünk, milyen nemes célokra fordítja majd a jutalmat. Egy olyan remek hölgy, mint Ön, csak példával járhat elöl.

HAB: Nehéz év elé nézek, nézünk mindnyájan, ezért az újabb ösztönző bérpótlékokra, juttatásokra nem csupán lelkileg, fizikailag is fel kell készülnöm. Az összeget esztétikai kezelésre fogom fordítani. 

Riporter: Egy olyan gyönyörű hölgynek, mint Ön, erre semmi szüksége!

HAB: Nagyon kedves, kissé zavarba hozott! Csakhogy tudnia érdemes, engem is ugyanolyan anyagból faragtak, mint polgártársaimat, semmivel sem vagyok különb náluk, egy tőről fakadunk. Ezért is vallom azt, díjam egy picit az övéké is. Megérdemlik, hogy részesüljenek az élvezetéből, legalább a tévé képernyőjén keresztül!

Riporter: Ön nemcsak, hogy szép, de végtelenül szerény is! Az ifjúság tanulhat Öntől! Még egyszer gratulálunk, és sok sikert, erőt, egészséget kívánunk terveinek megvalósításához!

Nincsenek megjegyzések: