„Hullacsarnok ez, ahol se meghalni, se föltámadni nem tudnak a hullák”
(Ady: Nagy lopások bűne)

A brigád, amely imád:

2012. január 7., szombat

AMIKOR NEM TÖRTÉNIK SEMMI,

az ember kimegy a konyhába, főz egy teát, aztán bemegy a nappaliba, megissza a teát, bekapcsolja a tévét, majd kikapcsolja, bekapcsolja a számítógépet, utána kikapcsolja, végül kimossa az ágyneműt. De mindeközben nem történik semmi. Ismét bekapcsolja a tévét, aztán kikapcsolja, kimegy a konyhába, főz egy teát, bekapcsolja a számítógépet, megissza a teát, utána kimossa az ágyneműt. És még mindig nem történik semmi. Bemegy a nappaliba, bekapcsolja a számítógépet, a tévét, megfőzi a teát, kimossa az ágyneműt. És hogy történjék valami, megissza a teát, kikapcsolja a tévét, a számítógépet, kimossa az ágyneműt, és nem utolsó sorban leül olvasni.
Ám miután kiolvasta a könyvet, és még mindig el szeretné kerülni, hogy ne történjék semmi, bekapcsolja a teát, kimossa a tévét, megissza a számítógépet, kikapcsolja a nappalit, végül megfőzi az ágyneműt.

4 megjegyzés:

motymoty írta...

Szerencse, hogy nincs tévém. Kevesebbet kell mosnom.

Hunfalvy Délibáb:* írta...

Tévéd sincs? De ettől eltekintve még bekapcsolhatod.

agyrágóbogár írta...

Itt sem történik semmi, meg tv sincs. Azonban ez a mosás dolog most egészen új, teljesen felvillanyozott a gondolat :D Ki kéne mossam a számítógépemet.

Hunfalvy Délibáb:* írta...

Nem én mondtam!